Sabine Söndergaard

Sabine-Söndergaard

Jag har under 20 år lett olika organisationer i utvecklings- och tillväxtresor i nära samverkan med bolagets medarbetare, styrelse och ägare. Jag vet att alla bolag kan nå en ny nivå om det finns en tydlig, logisk och förankrad karta med en stark vision att brinna för. Vägen dit ser likadan ut oavsett bransch eftersom samma nyckel finns i alla bolag: människan och teamet.

Jag är i grunden jurist och tog min examen på Handelshögskolan i Göteborg 1997. Därefter arbetade jag som advokat i några år men började tidigt intressera mig mer för klientens affär, bolagsbyggande och affärsstrategier.

Jag har lett olika typer av komplexa organisationer inom olika branscher med fokus på förändring och utveckling och har erfarenhet av att bygga verksamheter från grunden genom strategiplaner eller i en fas där en ny riktning stakas ut. Ett särskilt intresse har jag för att leda omställningsresor i ägarledda bolag eller i bolag där verksamheten säljer medarbetarnas tid.

Min övertygelse är att ett inlyssnande och inkluderande ledarskap ger de snabbaste, mest framgångsrika och hållbara resultaten.

VÄRDERINGAR

Att få leda människor och bolag mot nya mål är ett stort förtroende som ska vårdas ömt. Jag tror på ett öppet ledarskap där hjärta och hjärna samverkar i lika delar, där de bästa resultaten uppnås när människor förstår sin roll och betydelse på resan. Mina ledord är alltid Ärlighet, Omtanke, Engagemang och Fokus. Då faller resultaten långsiktigt på plats.

Kontakta mig om du vill veta mer.